FERİT ŞİMŞEK

ferit şimşek 1

1979 Ankara doğumlu olan Ferit ŞİMŞEK Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Çırağan Palace Kempinski’de otelcilik hayatına başlamıştır. Çalıştığı yıllar boyunca Housekeepig Departmanı’nın her kademesinde görev yapan Ferit ŞİMŞEK, 2001 yılında otelciliği bırakarak İstanbul merkezli General Laboratories firmasının Akdeniz Bölge Müdürü olarak profesyonel çalışma hayatına devam etmiştir.

Otelcilik sistemlerinin haricinde temizlik kimyasalları konusunda da uzmanlaşmış olan Ferit ŞİMŞEK 2006 yılında kendi kurduğu ABM Cleaning & Consulting firması ile Akdeniz ve Marmara’daki bir çok tesise Outsource hizmeti vermektedir. Ferit ŞİMŞEK ayrıca Housekeeping Departmanlarına özel eğitim çalışmaları da yapmaktadır.

Antalya merkezli kurmuş olduğu ve halen Yönetim Kurul Başkanlığını devam etttirdiği ABM Cleaning & Consulting hedeflerinin başına ulusal marka olmak gibi bir kavramı, değişmemek üzere yerleştirmiş bir hizmet kuruluşudur. Bunu kendine bir ilke olarak belirleyen ABM GRUP A.Ş. yönetimi geleceğe güvenle bakmakta, dünyamızda yaşanan; global krizleri, siyasi değişiklikleri, sınırların ortadan kalkmasını, bir çağın sona ermesini ve post modern yeni bir çağın başlamasını fırsat olarak algılamaktadır. ABM,GRUP A.Ş. Outsourcing sektöründe dünyadaki son yenilikleri günü gününe takip etmekte ve bu bağlamda yapılması gereken değişiklikleri ve yenilikleri, sorunsuzca işleyen sisteme entegre edebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.